Grondwerken

Wat voor grondwerk je ook wilt laten verzorgen; bij Geert Hummel Transport en Grondwerken ben je aan het juiste adres. Wij verzorgen alles op het gebied van grondwerk, of het hierbij nou gaat om het bouwrijp maken van een perceel, het aanleggen van een weg, het aanleggen van een drainage oplossing, het aanleggen van een beachvolleybal veld of compleet wat anders: wij kunnen het voor je in orde maken!

Onze projecten

Grondwerken

Beach Handbal HV Beilen

Het zand ligt er nu de zon nog!  In opdracht van Handbalvereniging Beilen hebben wij het Beachveld voorzien van drainage en nieuw zand.

Lees verder
Grondwerken

Bouwkavel?

Heeft U een bouwkavel en u wilt er een huis bouwen? Dan kunnen wij de bouwput uitgraven en desnoods grondverbetering toepassen zodat de fundering stroken geplaatst kunnen worden. Tevens aanvullen en drainage rond om de woning en of de tuin aanleg kunnen wij voor u verzorgen.

Lees verder
Grondwerken

Gladheidsbestrijding!

Voor Rijkswaterstaat houden wij in de periode vanaf 1 oktober tot 1 mei de A28 begaanbaar. Dit doen wij met behulp van een sneeuwploeg en een zoutstrooier. Vanaf RWS steunput Assen tot aan Afslag Spier en weer terug. 

Lees verder
Grondwerken

Wat maakt ons uniek?

Bij Geert Hummel Transport en Grondwerk hebben we veel ervaring met het doen van grondwerk. Maar dat is niet het enige wat wij voor je kunnen verzorgen. Wij kunnen naast het grondwerk namelijk ook de toe- of afvoer  van grond voor je verzorgen doordat wij beschikken over een multifunctioneel inzetbaar wagenpark. Ook verkopen wij verschillende soorten zand, grind en grond. Wij zijn altijd onderweg om klanten tevreden te maken en steken onze kop graag in het zand. Maar niet letterlijk natuurlijk. Want door de kleinschalige opzet  van ons bedrijf, zijn we juist uiterst flexibel en service gericht. Wij kunnen de complete klus voor je klaren. En dat doen we met een groep zeer ervaren en getrainde mensen en een uiterst betrouwbaar machinepark.

Neem contact met ons op

Verhuur mobiele kraan of kraanmachinist

Naast het doen van grondwerk, verhuren wij onze mobiele kraan ook inclusief machinist. Onze mensen hebben veel ervaring en beschikken over de benodigde certificaten op het gebied van veiligheid rondom de graafwerkzaamheden. Ons materiaal wordt veel verhuurd voor het bieden van ondersteuning binnen de wegenbouw, woningbouw, de aanleg van wegen of het aanleggen van drainage oplossingen. Maar ook voor andere doeleinden is onze mobiele kraan uiteraard beschikbaar.

Meer informatie over grondwerken?

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van grondwerken? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. De koffie staat klaar!