Transportbedrijf in Drenthe

Geert Hummel transport en Grondwerken is jouw logistieke partner uit Drenthe. Wij verzorgen voornamelijk transporten in het Noorden van Nederland, maar ook voor transporten in andere regio’s, nationaal of internationaal, zijn wij je graag van dienst. Wij hebben jarenlange ervaring met het bieden van transportdiensten aan klanten in zeer verschillende branches. Onze specialiteit is het bieden van los gestort transport voor bedrijven in de bouw en wegenbouw, maar ook voor particulieren kunnen wij transporten verzorgen.

Daarnaast kun je bij ons terecht voor de verhuur van transport middelen en chauffeurs. Geert Hummel transport in Drenthe staat met een betrouwbaar wagenpark en ervaren en gecertificeerde chauffeurs en machinisten voor je klaar om de klus te klaren.

Transportbedrijf in Drenthe

Het wagenpark van Geert Hummel transport in Drenthe

Geert Hummel Transport beschikt over een veelzijdig wagenpark en zeer ervaren en goed opgeleide chauffeurs en machinisten. En in combinatie met de korte lijntjes die je bij ons bedrijf vindt, zijn wij zeer flexibel en gaan wij ten allen tijde service gericht te werk. Ons wagenpark bestaat uit meerdere trucks waarmee vrijwel iedere klus geklaard kan worden.

Bekijk ons wagenpark!
Transportbedrijf in Drenthe

Los gestort transport en asfalttransport

Met onze Terberg 8x8 achterover kipper en een MAN 8x6 tweezijdige kipper of onze Volvo 4x2 trekker met kiepoplegger verzorgen wij los gestort transport. Tevens vanaf 1 juni 2019 een gloednieuwe Volvo 8x8 achterover kipper!

Onze kippers zijn geschikt voor onder andere aan- en afvoer van zand, grond en grind. Maar ook voor asfalttransport zijn onze kippers geschikt. Daarnaast beschikt onze 8x6 tweezijdige kipper over een autolaadloskraan welke uitgerust kan worden met een grijper, stenenklem, of pallethaak, waardoor wij zeer veelzijdig te werk kunnen gaan.

Naast het bieden van transport diensten, verkopen wij ook zand, grond en grind. Dit doen wij zowel aan bedrijven als particulieren. Zand, grond, teelaarde en grind nu ook leverbaar in Big Bags.

Transportbedrijf in Drenthe

Bijzonder transport

Het bieden van los gestort transport hebben wij veel ervaring mee, maar ook het bieden van bijzonder transport is ons zeker niet vreemd. Hiervoor hebben wij een krachtige truck met dieplader aanhangwagen paraat. Met deze dieplader combinatie vervoeren wij onder andere kranen en asfaltmachine sets, maar ook voor transport van andere voertuigen, goederen of objecten kun je uiteraard bij ons terecht. Neem gerust eens contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Over transportbedrijf Geert Hummel Transport en Grondverzet

Het transportbedrijf Geert Hummel Transport en Grondwerken vindt zijn oorsprong in Spier. In 1949 werd het bedrijf opgericht onder de naam Gebroeders Hummel Transport. In 1977 is het bedrijf overgegaan van vader (Leffert Hummel) op zoon (Geert Hummel) en in 1987 werd het transportbedrijf verhuisd naar de Hanekampen in Beilen. Tegenwoordig is het bedrijf bekend onder de naam VOF Geert Hummel Transport en Grondwerken en is het bedrijf uitgebreid met een extra vennoot (Leo Hummel). Ook ons wagenpark is door de jaren heen uitgebreid.

Ondanks alle veranderingen die door de tijd hebben plaatsgevonden, vindt je in ons nog steeds een zeer betrouwbare en service gerichte partner voor iedere vorm van transport. 

Op zoek naar een transportbedrijf?

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. De koffie staat klaar!