Verkoop zand, grond en grind

Geert Hummel Transport en Grondwerken uit Drenthe is er, zoals onze naam al doet vermoeden, niet enkel voor het bieden van transport diensten. Wij zijn namelijk ook leverancier van verschillende soorten zand, grond en grind voor zowel bedrijven als particulieren in Noord-Nederland. Met onze MAN 8x6 kipper inclusief laadloskraan of onze 8x8 kippers of kieptrailer brengen wij het product naar de gewenste locatie. Zand, grond, teelaarde en grind is nu ook leverbaar in Big Bags. Dit is een zak waar 1m³ of te wel 1500 kg aan product in kan en deze kunnen wij met onze autolaadloskraan bij u op de stoep leveren.

Verkoop zand, grond en grind

Soorten zand, grond en grind die wij leveren

Straatzand, drainzand, zwarte grond, teelaard of grind, wat je ook nodig hebt: Geert Hummel Transport en Grondwerken levert het je graag. Daarnaast adviseren we je graag over wat voor soort zand, grond of grind voor jouw situatie het meest geschikt is. Neem gerust eens contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Wil je graag zand, grond of grind af laten voeren en eventueel weer aan laten vullen met een ander soort? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met onze mobiele kraan en een zeer ervaren kraanmachinist die beschikt over alle benodigde certificaten op het gebied van veiligheid, kunnen wij het volledige grondwerk voor je verzorgen. Ook het transport nemen wij je graag uit handen. Wij bieden je een alles in één oplossing.

Neem contact met ons op!
Verkoop zand, grond en grind

Over Hummel Transport en Grondverzet

Het transportbedrijf Geert Hummel Transport en Grondwerken is in 1949 opgericht onder de naam Gebroeders Hummel Transport en was destijds gevestigd in Spier. In 1977 ging het bedrijf over van vader op zoon en in 1989 werd het bedrijf verhuisd naar Beilen (Midden-Drenthe).

Tegenwoordig is het bedrijf bekend onder de naam VOF Geert Hummel Transport en Grondwerken en verzorgen we met een betrouwbaar wagenpark en goed geschoolde en ervaren chauffeurs transport en grondwerkzaamheden voor zowel bedrijven als particulieren.

Wij zijn zeer servicegericht en door de korte lijnen binnen ons bedrijf ook zeer flexibel.

Zand, grond of grind nodig?

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van zand, grond of grind?? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen je zeker helpen!