Onze trots

Onze Veelzijdige MAN

Onze MAN 440 pk 8x6 autolaadloskraan is een veelzijdig bouwvoertuig. Hij is uitgerust met een tweezijdige kipper, zowel achterover als overzij kan deze truck lossen. Met de Palfinger Epsilion 150 kraan kunnen wij zelf laden en lossen. Tevens hebben wij diverse hulpstukken bij de kraan zoals een steenklem, palletvorken, haak en knijpbak. Alom een veelzijdige krachtpatser.

Lees verder
Onze trots Onze trots

Onze Terberg, Beresterk!

Terberg 440 pk, Euro 5, 8x8 zandauto met achterover kipper. Voor allerlei soorten los gestort vervoer zoals zand, grond, grind, puin, menggranulaat en asfalt. De kipper is geïsoleerd zodat het asfalt warm blijft. Deze Terberg is Beresterk omdat alle wielen zijn aangedreven, geen ondergrond is hem te gek!

Lees verder
Onze trots Onze trots

Volvo Power

Volvo FH 460 PK, Euro 5, 4x2. Deze mooie Volvo trekker past perfect voor elk soort oplegger. Er zit hydrauliek op voor een kiepoplegger, walkingfloor of zelf voor een mesttanker. Tevens zijn er Toll equipment aan boord zodat wij ook naar België en Duitsland kunnen rijden.

Lees verder
Onze trots Onze trots

Onze Mobiele Kraan

Mobiele Atlas Kraan 150W. Veelzijdige hydraulische graafmachine met allerlei hulpstukken zoals een extra knikgiek, rotor, brede bak, sleufbak, puinbak, bananenbak, steenklem, sorteergrijper, palletvorken en schuif. Samen met onze machinist kan deze kraan iedere klus aan.

Lees verder
Onze trots Onze trots

Volvo 8x8  "The Beast".

Nieuwe Volvo 8x8 is vanaf 1 augustus afgeleverd door Nijwa Beilen en Vossebelt. En is direct na de bouwvak aan het werk gezet. Wat een sterke truck, wat een beest, geen ondergrond is hem te dol. Waar de andere auto's blijven staan gaat hij met gemak verder.

Lees verder
Onze trots Onze trots